Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie ben ik en wat doe ik?
Ik ben Steven Kroon en op het moment van schrijven 40 jaar. Ik ben opgevoed met geld, dat wil zeggen ik heb met geld leren omgaan. Dit is helaas niet bij iedereen het geval. Op zich is dit geen probleem, want omgaan met geld is te leren ook door u!

Ik ben gediplomeerd budgetcoach, een financieel dienstverlener. Ik help gezinnen om in eerste instantie inzichtelijk te maken hoe zij er financieel voorstaan. De budgetcoach wordt namelijk meestal pas ingeschakeld bij financiële problemen Ik word ook weleens de puinruimer genoemd.

Als budgetcoach ga ik nog een stapje verder dan mijn collega’s, want soms is het inzichtelijk maken van alleen de financiën niet genoeg. Ik ben ook een luisterend oor, want vaak hebben financiële problemen een achterliggende oorzaak. Een oorzaak waar u niet met iemand over kan/wilt praten, maar bij mij kunt u uw “ei” wel kwijt.


Kosten
Bij BeheerBudget liggen de kosten voor ondersteuning laag. Deze kosten bepalen wij ook samen. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent, waardoor het traject voor u transparant blijft. U denkt wellicht: “maar ik heb het niet zo breed, dus ik kan helemaal geen budgetcoach betalen.” Dit lijkt misschien zo, maar al gauw zult u zien dat u mij zo heeft terugverdiend.


Wanneer kunt u mij inschakelen?
U kunt mij inschakelen zodra blijkt dat u geen overzicht meer heeft over de financiën en hierdoor problemen ondervindt die u niet zelf kunnen oplossen, maar ook indien u geen problemen heeft kan het al veel nut hebben. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!


Maar ik heb helemaal geen schulden. Een budgetcoach is dan toch niet nodig?
Een budgetcoach voorkomt financiële problemen en grote schulden. Ik zorg dat u weer overzicht krijgt over uw eigen financiën, geef u tips om te besparen en ik helpt u met de wirwar van regeltjes omtrent de mogelijke toeslagen,uitkeringen en voorzieningen waar u recht op heeft.


Ik zit al krap, dus ik kan helemaal geen budgetcoach betalen!
Een budgetcoach is een investering die u doet, maar die u bijna altijd meer dan terugverdient. Sneller dan u denkt! Door uw financiële zaken in orde te maken, slimme tips en daarbij het voorkomen van schulden zodat u daarover geen rente, incassokosten of deurwaarderskosten hoeft te betalen.


Ik heb nog nooit iets geordend of administratie bijgehouden, kan een budgetcoach mij
wel helpen?
Het komt veel vaker voor dan u denkt! De meeste mensen hebben er geen kaas van gegeten, of ze gunnen zich er de tijd niet voor. Het scheelt ook veel of je zulke zaken hebt meegekregen van huis uit. Samen maken we een stappenplan en leer ik u hoe de administratie op een eenvoudige manier bijgehouden kan wordenInformatie voor werkgevers.

U denkt dat een budgetcoach veel kost?
De kosten van ziekteverzuim, vervanging van personeel, contact met schuldeisers, verwerken van loonbeslag en voorschotten zijn over het algemeen altijd hoger dan de kosten van een budgetcoach. De investering die u doet, verdient zich in bijna alle gevallen terug en het probleem van uw medewerker wordt structureel opgelost, waardoor u in de toekomst minder kosten zult hebben. Een werknemer die goed in zijn vel zit en een stabiele thuissituatie heeft, is beter gemotiveerd.


Een budgetcoach is voor ons niet nodig. Ons personeel heeft geen grote schulden.
Door mijn inzet als budgetcoach help ik u voorkomen dat er financiële problemen en grote schulden zullen ontstaan bij uw werknemers. De hulp is erop gericht dat uw medewerkers weer overzicht krijgen over hun eigen financiën, dat ze besparingen kunnen doorvoeren en ik zorg ervoor dat ze krijgen waar ze recht op hebben, zoals toeslagen/belasting.


Uw personeelslid is niet meer te helpen door een coach.
Het komt helaas veel voor dat een personeelslid erg laat of te laat aan de bel trekt omdat hij/zij zich schaamt. Het is dan van belang dat de situatie direct wordt geïnventariseerd. Tevens is het belangrijk dat er wordt bekeken hoe de situatie zo snel mogelijk stabiel kan worden gemaakt.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neemt u dan contact met mij op: info@beheerbudget.nl

Steven Kroon

Comments are closed.

WhatsApp chat