F.A.Q.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die het lastig vindt om met geld om te gaan, of voor mensen die maandelijks niet uitkomen met hun geld.

Op dit moment kan de cursus betaald worden via een bankoverschrijving. en met Paypal. We zijn dit nog verder aan het ontwikkelen. 

Nadat de betaling bij ons binnen is, ontvang je de inloggegevens om direct met de cursus te kunnen starten.

Wij adviseren de cursus te doen op het moment dat je hier rustig de tijd voor hebt, dus niet even snel tussendoor. Je doet dit helemaal voor je zelf! Dus zoek een rustig plekje en zorg dat je niet wordt afgeleid. Als je de cursus over enkele uren/dagen verspreidt, dan kan je de cursus binnen een week hebben afgerond. En dan begint het pas echt! Met de meegeleverde Excel bestanden kan jij, jouw eigen thuisadministratie volledig inzichtelijk maken. En als je dit vervolgens elke week of in ieder geval eens in de twee weken bijhoudt, dan hou je het volledige overzicht en inzicht op jouw inkomsten en uitgaven. Maar je houdt tenminste een jaar lang toegang tot de cursus.

Wij hebben veel tijd in de cursus gestoken en dat doen we nog steeds. de cursus wordt continue aangepast aan de hedendaagse veranderingen. Ook maken wij kosten voor de website en de cursuspagina.