Over ons

Wat is een budgetcoach?

Een budgetcoach helpt mensen met hun financiële huishouding. Een budgetcoach werkt als zelfstandig ondernemer, in loondienst. De budgetcoach treedt op als coach en creëert overzicht in de inkomsten, uitgaven en reserveringsuitgaven.

Wij zijn gediplomeerde budgetcoaches uit Noord-Holland. Ons werk gebied was dan ook in eerste instantie geheel Noord-Holland. Tijdens de Covid-19 periode werd het soms lastig om mensen thuis te bezoeken. Op dat moment zijn wij gestart met de afspraken online te plannen. Steeds vaker via Zoom, Teams en ook Skype. Dit werkte zo goed dat wij hebben besloten om dit grootser aan te pakken. Niet alleen nog Noord-Holland, maar heel Nederland. Wij hebben het grootste gedeelte van onze werkzaamheden kunnen vertalen naar een online programma. Niet alles kan online, dus ook tijdens en na de cursus zijn coaching calls mogelijk. Sterker nog nadat de cursist de cursus heeft afgerond plannen wij minimaal nog twee coaching calls in met de cursist. De eerste is na twee tot drie weken na afronding van de cursus, omdat wij merken dat dit vaak het moment is dat cursisten toch weer in hun oude patroon dreigen te vallen. Wij geven dan met deze coaching call weer even wat extra motivatie een steuntje in de rug zeg maar. Want uiteindelijk moet je het zelf doen, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd alleen.  

Een greep uit onze beoordelingen

Steven is iemand die met respect voor…

Steven is iemand die met respect voor de persoon, heel duidelijke adviezen durft te geven en je heel snel weer duidelijkheid geeft in je financiële situatie, risico’s en oplossingsrichtingen. Daarbij is zijn nazorg erg prettig; als je nog met vragen zit dan worden die snel beantwoord op een deskundige manier. Aanrader en ook al aangeraden aan anderen.

Datum van ervaring: 11 maart 2019

5/5

Een schop onder me kont…

Een schop onder me kont, dat is wat ik moest hebben. Eigenlijk had ik helemaal geen geld voor dit, maar ik kreeg de mogelijkheid om het bedrag in twee x te betalen. Ik ben blij met alle hulp want ik hou nu geen stukje maand meer over aan het eind van me salaris.

Datum van ervaring: 23 augustus 2020

3.6/5

Mijne situaties was al ver…

Mijne situaties was al ver. na het intaken gesprek, was ik niet zoo blij. mijne situaties was eigenlijk al te ver haden ze gezegd. maar na de uitlag snapte ik het wel. ik zaten al diep in de schulden. maar ze hebben me toch geholpen en afspraken met de mensen van de schulden kunnen maken. Het is nog steeds niet makkelijk, maar ik komen zo wel uit de schulden. 

Datum van ervaring: 4 november 2020

4.5/5

Mijn ouders hebben het betaald…

Mijn ouders hebben het betaald. Ik was net op mezelf gaan wonen, maar gaf mijn salaris uit aan heel verkeerde dingen. (ik zal nu niet in detail treden) Steven heeft duidelijk bij mijn stiefvader aan gegevens, dat als ik er niet voor openstond dat het dan ook niets ging worden. Maar hij betaalde toch. Ik ben toen eigenlijk een hele tijd van de radar verdwenen (ook hierover zal ik niet in detail treden) Mijn stiefvader en mijn moeder hebben mij uiteindelijk toch weer in huis genomen en na een aantal weken stond Steven weer voor de deur. Toen ik zag dat mijn stiefvader en mijn moeder netzo verbaasd waren als ik  (ik dacht echt dat me stiefvader dit had geregled) ben ik toch in gesprek gegaan. Steven belt nog af en toe om ff te checken maar het gaat de goede kant op. dankjewel

Datum van ervaring: 11 april 2021

5/5